Kit blitz de studio Falcon Eyes TFK-21200L cu LCD Display

Kit blitz de studio Falcon Eyes TFK-21200L cu LCD Display este un kit blitz foarte complet pentru utilizatorul profesionist. Inclus în setul de livrare esteo geanta de transport robusta cu roți, cu care se poate transporta cu ușurință setul.

Cod produs:
290343
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere
Kit blitz de studio Falcon Eyes TFK-21200L cu LCD Display
 

Kit blitz de studio Falcon Eyes TFK-21200L cu LCD Display este un kit blitz foarte complet pentru utilizatorul profesionist. Inclus în setul de livrare esteo geanta de transport robusta cu roți, cu care se poate transporta cu ușurință setul. Kit-ul bliț studio vine cu moderne Falcon Eyes TF-1200L blițul studio. Acest bliț studio profesional are 1200Ws putere bliț și vine cu toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a începe imediat. Blițul studio oferă tot ceea ce v-ați aștepta de la un studioflash profesional, cum ar fi un timp de reîncărcare rapid, carcasă metalică robust, baionetă conexiune profesionale pentru accesorii, un receptor slave built-in și o reglare foarte precis. Desigur, lampa de modelare poate fi pornit și oprit și puterea sa poate fi de asemenea setat proporțional cu puterea flash. De asemenea, blițul este echipat cu o funcție de depozit de auto-alimentare și de protecție supraîncălzire (somn).
 
Elemente distinctive Falcon Eyes TFK-21200L:
 
Clear LCD.
Luminos albastru LCD-ecran, poate fi ușor de citit.
Control de la distanță inteligent
Cu telecomanda wireless furnizată, puteți modifica setările, cum ar fi puterea de flash, atunci când blițul este poziționat la îndemâna dvs. (de exemplu, la 3 metri inaltime). Mai mult, puteți controla până la 10 unități bliț diferite.
Posibilitatea de a lăsa blițul slave-receptor de la prima, a doua sau a treia blițul.
În acest fel, puteți declanșa blițul pe un flash de alegere. Cele mai multe flash-uri de studio flash, imediat atunci când slave-receptor încorporat detectează un alt flash. Dar TF-L intermitent poate fi setat pentru a merge pe la doua si a treia, precum și blițul. În acest fel, puteți utiliza funcția de pre-bliț de tine camera flash.

 

 
2 x Studioflash TF-1200L
2 x W806 light stand (114-260 cm)
2 x Softbox (80 x 100 cm)
1 x CC-02 case (125 x 35 x 28 cm)
1 x RC-2L remote control
2 x Reflector
2 x Modeling lamp 250W
2 x Power cable
2 x Synchronization cable
Manual
Detalii ale produsului
290343

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
14 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in