Termeni si conditii

Termeni si Conditii

1. DISPOZITII GENERALE

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe www.market-photo.ro, numit in continuare SITE implica automat acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Acest site este intretinut si administrat de catre compania SC Ebox SRL, denumita in continuare FURNIZOR. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului market-photo.ro, va fi denumita UTILIZATORI/CLIENT.

2. CONTINUTUL SITE-ULUI

FURNIZOR-ul defineste prin continut, toate informatiile continute in site in forma de text, date, imagini (poze).

Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, FURNIZOR-ul precizeaza ca imaginea produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. Dea esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre FURNIZOR fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

Intregul continut al SITE-ului este proprietatea FURNIZOR-ului si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul FURNIZOR-ului, a oricaror elemente din continut, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din continutul acestui SITE pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al FURNIZOR-ului. In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor de catre SITE va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@market-photo.ro

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

3. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Fotografiile, descriera, caracteristicile si accesoriile produselor prezentate pe SITE sunt doar cu titlu informativ, de accea produsele livrate pot diferi in orice fel, fara o notificare prealabila. FURNIZOR-ul face tot posibilul ca produsele livrate sa respecte cat mai mult descrierile prezentate pe SITE.

Totusi, in cazul in care continutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afisate gresit , iar livrarea nu s-a efectuat inca, FURNIZORul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor FURNIZOR-ului fata de orice CLIENT, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de FURNIZOR de la clientul respectiv. FURNIZOR-ul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

FURNIZOR-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru scopul in care sunt utilizate produsele achizitionate. FURNIZOR-ul descurajeaza utilizarea produselor in afara legii si in afara normelor de buna cuviinta. ClLIENT-ul isi asuma in totalitate responsabilitatea utilizarii produselor achizitionate de la FURNIZOR.

4. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Mentionam ca toate datele furnizate de catre dumneavoatra sunt confidentiale si sunt folosite doar in scop comercial pentru a elibera factura, certificatul de garantie si pentru expedierea produselor. FURNIZOR –ul declara ca nu va furniza datele dumneavoastra personale unor terti.

CLIENT-ul are dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale precum si incetarea dreptului de a fi contactat de catre FURNIZOR. Acest lucru se poate face contactand FURNIZOR -ul. Datele dumneavoastra personale pot fi furnizate doar organelor competente la cererea expresa si justificata a acestora.

5. DERULAREA PROCESULUI DE VANZARE a produselor PE SITE

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care FURNIZOR-ul isi deruleaza operatiunile pe SITE.

Daca FURNIZOR-ul confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor si conditiilor COMENZII de catre Client.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza COMENZII astfel incheiate, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre FURNIZOR sau un alt furnizor al acestuia.

Obiectul COMENZII îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre FURNIZOR. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre FURNIZOR pe SITE.

6. GARANTIE

Garantia produselor achizitionate este de 12 luni. Toate produsele achizitionate de pe SITE-ul nostru vor fi insotite de certificat de garantie. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. CLIENT-ului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz. Conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in Certificatul de garantie. In cazul nerepararii produsului, precum si a imposibilitatii de inlocuire a acestuia de catre FURNIZOR, CLIENT-ul poate cere restituirea banilor sau achizitionarea altor produse din magazine conform termenilor legali din specificati in aceste Termene si Conditii precum si in Certificatul de Garantie. Valoarea maxima a obligatiilor FURNIZOR-ului in cazul nerepararii sau neinlocuirii prosusului este valoarea sumei incasate de catre FURNIZOR de la acel CLIENT, pentru acel produs.

7. PRETURI SI TAXE

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre FURNIZOR, in orice moment, fara preaviz.

FURNIZOR-ul atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real.

In aceste cazuri, FURNIZOR-ul va informa CLIENT-ul asupra pretului corect.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. FURNIZOR-ul va emite catre CLIENT o factura/Bon fiscal pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pretul final platit de CLIENT la ridicarea coletului este format din pretul produsului afisat pe site plus cheltuielile de livrare si de transport.

Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.

8. SUPORT TEHNIC SI CONSULTANTA PROFESIONALA

SITE-ul ofera clientilor sai suport tehnic si consultanta de specialitate in limita resurselor disponibile si intrevalul orar afisat pe SITE. Suportul tehnic se ofera prin telefon sau prin email de catre consultatii nostri de vanzari sau dupa caz, de catre departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastra consta in ajutarea si sprijinirea clientilor sa identifice d.p.d.v tehnic produsele solicitate, sa verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, sa gaseasca solutii tehnice in functie de cerintele si nevoile clientilor, sa configureze sisteme complexe de securitate in vederea achizitiei.

9. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate de pe SITE-ul vor fi livrate atat in Romania cat si in strainatate prin intermediul serviciului de curierat rapid sau al Postei Romane.

Termenul de livrare este intre 3-15 zile, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul produselor care nu se afla pe stoc sau in cazul comenzilor mari termenul de livrare poate creste pana la 30 de zile. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.

FURNIZOR-ul poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

FURNIZOR-ul atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre FURNIZOR sa permita CLIENT-ului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora.

FURNIZOR-ul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.

Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENT-ului la momentul efectuarii platii.

Cheltuielile de livrare si transport sunt suportate de catre FURNIZOR.

10. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit art. 7, din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, cu etichetele intacte,cu toate accesoriile incluse , fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu factura, pe adresa specificata pe SITE.

Returul se face prin colet cu acceasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

11. RASPUNDEREA FURNIZOR-ului.

FURNIZOR-ul nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor Termene si Conditii precum si celorlalte instructiuni mentionate pe SITE.

FURNIZOR-ul nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe SITE.

FURNIZOR-ul nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENT-ul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre FURNIZOR a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

12. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

FURNIZOR-ul inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, FURNIZOR-ul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII.

FURNIZOR-ul respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul.

FURNIZORUL nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENTI (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare "Date Personale") exceptand situatia in care UTILIZATORII/CLIENTII ei insisi comunica aceste date.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII decalara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a FURNIZORU-ului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

  • activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea FURNIZOR-ului si a tertilor cu care FURNIZOR-ul are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate FURNIZOR-ului,
  • participarea la concursuri, promotii;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
  • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
  • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
  • cercetari de piata;
  • urmarirea datelor de vanzari.

FURNIZOR-ul poate face cunoscute aceste informatii in cadrul dealerilor si agentilor sai pentru activitatile mentionate mai sus.

FURINIZOR-ul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul FURNIZOR-ului.

In timpul vizionarii SITE-ului, FURNIZOR-ul va putea stoca anumite informatii pe UTILIZATORULUI/CLIENTULUI.

Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta FURNIZOR-ului sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele "Cokies" sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. FURNIZOR-ul recomanda UTILIZATORILOR/CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

13. TENTATIVA DE FRAUDA

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau continutului SITE-ului va fi raportata autoritatilor competente si va face obiectul unei plangeri penale catre acestea.

14. LITIGII

Orice litigiu aparut intre CLIENT/UTILIZATOR si FURNIZOR va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Cluj Napoca.

CLIENTUL confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea site-ului de catre CLIENT-ul implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site.

Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in