Livrare / Retur

Livrare / Retur

1. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate de pe SITE-ul vor fi livrate atat in Romania cat si in strainatate prin intermediul serviciului de curierat rapid sau al Postei Romane.

ermenul de livrare este intre 3-15 zile, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul produselor care nu se afla pe stoc sau in cazul comenzilor mari termenul de livrare poate creste pana la 30 de zile. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.

FURNIZOR-ul poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

FURNIZOR-ul atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre FURNIZOR sa permita CLIENT-ului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora.

FURNIZOR-ul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.

Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENT-ului la momentul efectuarii platii.

2. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit art. 7, din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, cu etichetele intacte, cu toate accesoriile incluse, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu factura, pe adresa specificata pe SITE.

Returul se face prin colet cu acceasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in