Kit blitz de Studio Falcon Eyes TFK-3400A

Kit blitz de Studio Falcon Eyes TFK-3400A este un  set blitz de studio profesionist pentru fotograful exigent. Sunt incluse în livrare sunt trei flash-uri de studio profesionale cu fiecare o putere flash de 400Ws

Cod produs:
2071
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere

Kit blitz de Studio Falcon Eyes TFK-3400A, acum cu bliț suplimentar studio de iluminat de fundal!
 
Kit blitz de Studio Falcon Eyes TFK-3400A este un  set blitz de studio profesionist pentru fotograful exigent. Sunt incluse în livrare sunt trei flash-uri de studio profesionale cu fiecare o putere flash de 400Ws. Puterea flash este continuu variabila de la 1/32 până la putere maximă, care vă oferă tot flexibilitatea de care aveți nevoie atunci când iluminat subiectul. Acesta este motivul pentru acest set este atat de potrivit pentru multe activități diferite studio foto. În plus, fiecare unitate bliț oferă un timp de reîncărcare rapid, carcasă metalică robustă, un receptor sclav built-in, ventilator de răcire și reglare precisă. Lampa de modelare poate fi oprit sau. Este de ieșire poate fi de asemenea setat proporțional cu puterea blitului. Un set de declanșare este, de asemenea, inclusă în livrare, pentru un control facil al tuturor celor trei flash-uri de studio, în același timp.
 
Posibilitățile de Falcon Eyes Studio Flash Set TFK-3400A
 
Toate cele trei flash-uri de studio au o legătură profesională Falcon Eyes baionetă, pe care se poate conecta diferite tipuri de accesorii de studio cu o conexiune baionetă Falcon Eyes. Unitățile bliț au o conexiune universală cep astfel încât acestea vor potrivi pe fiecare suport de iluminat standard. Accesorii corespunzătoare, a se vedea.

 
Included:
 
3 x Studio Flash TF-400A
3 x Tripod W805
1 x Trigger set RF-A2416
2x Softbox FEN-SB6080ST 60 x 80 cm
3 x Sync cable (5 m)
3 x Power cable
3 x Modeling lamp ML-150 230V-150W
3 x Standard Reflector 20 cm
Manual
Full color box
Detalii ale produsului
2071

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
14 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in