Blitz de studio Falcon Eyes TF-900L cu Afişaj LCD

Cod produs:
290340
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere

Acest blitz profesional de studio are o putere de 900Ws şi o lampă de modelare cu o putere de 250W. Seria TF-L de la Falcon Eyes include blitzuri avansate pentru fotografi de studio cu pretenţii. Oferă tot ce vă doriţi de la un blitz profesional de studio, adică o perioadă rapidă de încărcare, o carcasă rezistentă din metal, o conexiune profesională tip baionetă pentru accesorii, un receptor încorporat şi o ajustabilitate foarte precisă.

Desigur, lampa de modelare poate fi pornită şi oprită şi puterea sa poate fi fixată proporţional cu puterea blitzului.. De asemenea, blitzul este dotat cu o funcţie de descărcare automată şi protecţie la supra-încălzire.

Dar următoarele chiar diferenţiază acest blitz de altele:

  • Ecran LCD clar
    Ecranul LCD luminos, albastru poate fi citit cu uşurinţă.
  • Telecomandă inteligentă (opţional)
    Cu telecomanda adiţională wireless RC-2L puteţi schimba setări ca puterea blitzului, când blitzul nu este poziţionat la îndemână (ex. la 3 metri înălţime). Mai mult, puteţi controla până la 10 unităţi de blitz diferite. Vezi “Accesorii Opţionale”.
  • Posibilitatea de a lăsa receptorul să se declanşeze pentru primul, al doilea sau al treilea blitz
    Astfel puteţi declanşa blitzul pe un blitz la alegere. Majoritatea blitzurilor de studio se declanşează imediat ce receptorul detectează un alt blitz. Dar blitzurile TF-L pot fi setate să pornească şi pentru al doilea sau al treilea blitz. Astfel, puteţi folosi funcţia pre-blitz a blitzului aparatului dumneavoastră.
Detalii ale produsului
290340

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
16 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in