SmokeGENIE Handheld Professional Smoke Machine Pro Pack

Cod produs:
291410
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Descriere

SmokeGENIE este o mașină de fum compactă care produce o cantitate surprinzătoare de ceață și fum (de nivel scăzut) la simpla apăsare a unui buton. Cu o singură încărcare a bateriei, SmokeGENIE funcționează timp de până la patru ore. SmokeGENIE este ideal pentru fotografii creative, producții de film și spectacole în care doriți să adăugați o atmosferă specială prin suflarea de fum sau ceață în încăpere. Datorită diferitelor atașamente, puteți alege să concentrați fumul într-un singur loc sau să îl suflați larg în încăpere. Este chiar posibil să atârnați fumul într-o anumită zonă pentru mai mult de 10 secunde. De exemplu, pe o masă de tragere sau în jurul hainelor.

Trei moduri diferite SmokeGENIE

Aveți control total asupra producției de fum a SmokeGENIE. Există 25 de poziții diferite în ceea ce privește răspândirea și cantitatea de fum. Cu ajutorul accesoriilor furnizate, determinați tipul de fum sau ceață și direcția. Mai jos sunt prezentate cele trei posibilități de bază:

Fum

Fumul clasic, dens, asemănător unui nor pe cer. Persistă pentru scurt timp într-o zonă de câteva zeci de centimetri și apoi se disipează încet. Alegeți dintre cinci niveluri diferite de fum. La nivelurile 1 - 3, puteți continua să generați acest fum la nesfârșit.

Ceață

Se dispersează în încăpere pe o distanță de câțiva metri. Pentru a face acest lucru, glisați mini ventilatorul furnizat pe SmokeGENIE. Acesta funcționează cu ajutorul unei baterii (18650) sau prin alimentare USB-C. SmokeGENIE umple complet o cameră medie cu ceață. Acest lucru creează un efect mistic. Ideal în combinație cu spoturi LED, astfel încât să se vadă raze de lumină în înregistrările dvs. Testele efectuate de producător arată că fumul persistă de două ori mai mult decât în cazul generatoarelor de ceață tradiționale.

Fum care atârnă la înălțime redusă

Fum greu care persistă o vreme pe o masă, într-un pahar sau în jurul unui obiect. Pentru aceasta, folosiți tubul de silicon + buretele (inclus). Efect unic care oferă multe posibilități creative. Deoarece fumul nu se răspândește rapid și este mai greu decât aerul, se pare că fumul este legat de un anumit obiect. În acest fel este posibil chiar să umpleți pahare și vase cu fum.

 

SmokeGENIE în practică

Ceața rămâne vizibilă într-o încăpere timp de 10 până la 45 de minute, în funcție de gradul de ventilație. În geanta furnizată puteți lua SmokeGENIE și accesoriile cu dvs. oriunde mergeți. Puteți utiliza SmokeGENIE direct cu ajutorul butonului de pe spate sau prin intermediul telecomenzii furnizate. Aceasta vă permite să porniți și să opriți producția de fum de la o distanță de cinci metri. Telecomanda funcționează cu o baterie de 23A 12V, care nu este inclusă. SmokeGENIE în sine funcționează cu două baterii de tip 18650 (cu cap plat). Acestea nu sunt incluse. Dacă folosiți baterii 18650 reîncărcabile, le puteți încărca prin portul USB-C al SmokeGENIE - chiar și atunci când SmokeGENIE este în uz. Trebuie să plasați întotdeauna scutul termic din plastic în jurul capsulei și a cel puțin unui tub de pe SmokeGENIE înainte de utilizare, deoarece capsula și ieșirea sunt fierbinți. Sunt incluse două tuburi (de 5 și 10 cm) și un tub flexibil de 30 cm. În plus, veți găsi două piese de colț în carcasă, pentru a scoate fumul într-o anumită direcție. Pentru a utiliza SmokeGENIE în practică, efectuați următorii pași:

Umpleți una dintre cele două capsule transparente cu lichid. Există o deschidere pentru aceasta în partea de sus, în spatele capacului de cauciuc. Lichidul este furnizat într-o sticlă de 120 ml, suficient pentru patru ore de producere non-stop a fumului pe setarea 3. Sticlele și capsulele sunt, desigur, disponibile separat (a se vedea accesorii opționale).

Înșurubați capsula pe SmokeGENIE (conexiune filetată).

Introduceți două baterii 18650 în SmokeGENIE (nu sunt incluse).

Apăsați de trei ori butonul din față. SmokeGENIE este aproape imediat gata de utilizare, astfel încât să produceți imediat fum cu ajutorul butonului din spate (sau al telecomenzii furnizate).

Aplicația SmokeGENIE

Dacă sunteți o persoană creativă căreia îi place să folosească fum sau ceață, SmokeGENIE este ideal. Este perfect pentru filmări, de exemplu pentru a produce fum sub hotă sau din bucătărie. În plus, SmokeGENIE este, de asemenea, foarte potrivit pentru utilizarea în teatre, pentru a produce fum la nivel local. SmokeGENIE este imediat gata de utilizare, este ușor, funcționează la o distanță de cinci metri cu ajutorul telecomenzii (433mHz) și funcționează ore întregi în standby, pentru a produce fum instantaneu și de lungă durată atunci când apăsați butonul. SmokeGENIE - spre deosebire de mașinile de fum tradiționale - nu produce "pufuri" nedorite de fum atunci când este în standby.

Specificații tehnice SmokeGENIE

Cu SmokeGENIE furnizăm două capsule pentru lichid de fum. Acestea durează cel puțin 100 de sesiuni ca și consumabile și sunt disponibile separat (a se vedea accesoriile opționale). Umpleți capsula de la SmokeGENIE cu lichidul special SmokeGENIE, fabricat din glicerină vegetală și propilenglicol, sigur pentru alimente. Este sigur să inhalați fumul ca oameni și animale în spații interioare. În capsulă încap 9 ml de lichid SmokeGENIE, suficient pentru o medie de 15 minute de producere a fumului. Lichidul de la alți producători nu este potrivit. Capsula SmokeGENIE se încălzește în timpul utilizării. Atunci când capacul de plastic al capsulei se transformă din violet în portocaliu, capsula este prea fierbinte pentru a fi atinsă.

În partea de jos există un filet de 1/4". Acesta fixează SmokeGENIE pe un trepied, o clemă sau un alt instrument (a se vedea accesoriile opționale). SmokeGENIE este livrat foarte complet; inclusiv carcasa, capsulele, accesoriile, lichidul, telecomanda și ventilatorul. Trebuie doar să aranjați bateriile.

Mai jos puteți găsi timpul de utilizare:

Consumul bateriei pe baza a două baterii de 3200mAh

Modul 1: 250 de minute

Modul 2: 80 de minute

Modul 3: 45 de minute

Modul 4: 30 de minute

Modul 5: 20 minute

Reîncărcarea prin USB-C este posibilă pentru un timp de utilizare nelimitat.

Consumul de lichid se bazează pe o capsulă plină de 9 ml:

Stand 1: 170 minute

Modul 2: 30 de minute

Modul 3: 13 minute

Modul 4: 10 minute

Modul 5: 8 minute

Timp de așteptare: 120 de minute. Fumul este disponibil imediat (fără timp de așteptare).

Inclus:

1x SmokeGENIE

2x Capsulă de fum

1x telecomandă

1x 120 ml lichid de fum

1x ventilator

1x Burete pentru fumul care atârnă jos

1x tub de 5 cm

1x tub de 10 cm

1x tub de 30 cm (flexibil)

1x capac pentru tub

2x tub de conectare în unghi

1x scut termic pentru capsulă

1x adaptor de 1/4" pentru montare

1x cablu USB-C

1x carcasă robustă

1x Manual de utilizare

Caracteristici:

Dimensiune (mm): 49 x 65 x 185

Greutate (kg): 0,214

Detalii ale produsului
291410

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
16 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in