Samyang 35mm f/1.4 AS UMC montura Samsung NX

2.399,00 RON
cu TVA
Cod produs:
SG_000602
Adauga in lista de preferinte
Brand:
Descriere

Modelul AE se caracterizeaza prin prezenta cipului electronic, ce permite transmiterea parametrilor pentru masurarea luminii, si controlul diafragmei din aparat. Foarte important si faptul ca permite realizarea fotografiilor beneficiind de TTL, toti parametrii aparatului fiind afisati in EXIF.

Optica performanta ce inglobeaza obiectivul Samyang AE 35 mm F1.4 AS UMC are la baza constructia formata din 12 lentile dispuse in 10 grupuri. Obiectivul are in componenta sa doua lentile cu factor ridicat de refractie ceea ce ii reduce simtitor greutatea si dimensiunea, mai mult lentil asferica minimalizeaza riscul aparatiei aberatiilor cromatice. Fidelitatea culorilor, si contrastul ce il ofera acest obiectiv se datoreaza lentilelor tratate multistrat dar si datorita sistemului de lentile de tip “floating”.

Samyang AE 35 mm F1.4 AS UMC a fost construit pentru a se potrivi cu majoritatea aparatelor reflex. In combinatie cu un aparat cu senzor full-frame acesta reprezinta un obiectiv wide perfect pentru fotografia de strada, arhitectura si fotojurnalism, pe un senzor crop (APS-C) acesta se va transforma intr-un obiectiv cu o focala de 50mm, excellent pentru portrete si fotografie de peisaj. In cazul senzorilor 3:4, Samyang 35mm f/1.4 AS UMC acesta va deveni un obiectiv cu distanta foclala de 70mm foarte luminos, excelent pentru portrete. Constructia solida, si materialele de calitate plaseaza obiectivul Samyang AE 35 mm F1.4 AS UMC ca fiind unul dintre cele mai bune produse fotografice din lume.

Producator

 

Samyang Optics

Model

 

Samyang 35 mm f/1.4 AS UMC

Tip obiectiv

 

wide-angle

Distanta focala

 

35 mm

Diafragma maxima

 

f/1.4

Unghi de cuprindere

 

63,1 

Distanta minima de focalizare

 

0,3 m

Diafragma minima

 

f/22

Nr. lamele diafragma

 

8

Tip focus

 

MF

Constructie

 

12 elemente / 10 grupuri / 1 lentila asferica

     

Diametru filtru

 

77 mm

Macro

 

Nu

Montura

 

Nikon

Dimensiuni

 

111 mm x 83 mm

Greutate

 

~660 g

 

Detalii ale produsului
SG_000602
16 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in