Camroad 4.1 Overmax

Camera video auto Camroad 4.1 Overmax

223,00 RON 249,00 RON -26,00 RON
cu TVA
Cod produs:
MFCVA11
Adauga in lista de preferinte
Descriere

CAMROAD 4.1

Camera de masina Full HD: mod nocturn (8 IR LEDs), unghi larg de vizualizare (140°), autostart si functie de inregistrare bucla..

 Daca plecati pe o ruta lunga si doriti ceva care sa inregistreze fiecare centimetru din drum, CamRoad 4.1 este alegerea perfecta. Camera capteaza imaginile la o rezolutie inalta (Full HD). De asemenea, are un unghi larg de vizualizare (140 °) si 8 IR LEDs multumita caruia puteti inregistra videoclipuri pe timp de noapte.


CamRoad 4.1 presupune mai mult decat parametrii tehnici, facand-o atat de valoroasa. Pentru confortul dumneavoastra, camera este echipata cu ecran si obiectiv rotativ. Avand aceasta solutie, soferul vede intotdeauna imaginile pe care camera le inregistreaza in acel moment.


Puteti uita de camera noastra si tot isi va indeplini perfect functia. Sistemul de autostart incepe automat sa inregistreze atunci cand masina se misca. Inregistrarea bucla suprascrie fisierele vechi cu cele noi (nu este nevoie de stergere manuala a inregistrarilor). In cazul unui accident, un G-Sensor incorporat face camera sa salveze fisierul video, care, mai tarziu, poate fi folosit ca proba in instanta.

Filmare de zi

 

Filmare de noapte

 

Detalii ale produsului
MFCVA11
5 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in