Filtru Marumi Slim Fit UV 72 mm

Filtru Marumi Slim Fit UV 72 mm

119,00 RON
cu TVA
Cod produs:
154872
Adauga in lista de preferinte
Brand:
Descriere

Filtru Marumi Slim Fit UV 72 mm

Filtrul UV Marumi Slim Fit este un filtru suplimentar subțire utilizat în mod ideal în combinație cu lentile cu unghi larg. Comparativ cu un standard 7.2mm filtru UV gros,filtru Marumi este potrivit, subțire si are doar 5.3mm grosime.Filtrul este realizat din același tip de sticlă ca și filtrele UV seria DHG și are o acoperire UV multipla, dând filtrului o calitate suplimentara.


Filtrele UV Marumi blocheaza radiațiile ultraviolete, care de multe ori transforma imaginile in albastru și le face să fie în afara focalizarii și neclare. Filtrul UV produce o imagine cu o reprezentare exactă a culorilor și asigură un contrast mai mare în fotografii. Filtrul UV Marumi este adecvat pentru utilizarea în zonele de coastă și de munte, în vreme clara. Filtrul UV transparent nu afectează timpul de expunere și poate fi lăsat pe lentilele camerei.

În plus, Filtru Marumi UV acționează ca un capac de protecție pentru obiectiv. Filtrul este mai puțin delicat și mai durabile decât lentilele camerei, ceea ce înseamnă că filtrul este mai puțin probabil să fie deteriorat în procesul de curățare. Filtrul UV protejează obiectivul camerei împotriva nisipului, picăturile de apă etc., deoarece pot fi păstrata pe lentilele camerei.

 

Detalii ale produsului
154872

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
16 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in