Trepied din aluminiu 136 cm cap cu bila Nest NT-510

Trepied din aluminiu 136 cm cap cu bila Nest NT-510

Cod produs:
295801
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere

Trepied din aluminiu 136 cm cap cu bila Nest NT-510

NT-510 de la Nest este un trepied de înaltă calitate, care face parte din echipamentul standard al oricărei camere foto. Datorită greutății sale ușoare și dimensiunilor compacte, trepiedul este ușor de transportat în geanta pentru trepied inclusă. Picioarele din aluminiu asigură un ansamblu stabil și fiabil. Cu toate acestea, trepiedul complet cântărește doar 580 de grame. Înălțimea maximă este de 1,36 metri, iar înălțimea minimă este de 41,5 centimetri. Acest lucru garantează o utilizare stabilă și fiabilă în aproape orice locație. Picioarele au un diametru de până la 1,75 cm.

Nest NT-510 în practică

Cu ajutorul mânerului, unghiul capului trepiedului poate fi reglat. Acest lucru vă permite, de asemenea, să faceți fotografii verticale. Trepiedul este echipat cu un nivel cu bulă de aer, astfel încât înregistrările dvs. sunt garantate că sunt drepte și nu trebuie să le editați ulterior.

Aplicație Nest NT-510

NT-510 este un aparat indispensabil pentru fotografii începători și avansați atunci când fac fotografii la fața locului și în studio. Greutatea sa redusă face ca trepiedul să fie ușor de luat oriunde. Puteți utiliza NT-510 cu camere foto și video cu o greutate de până la 2,5 kg. Filetul de 1/4" face ca NT-510 să fie potrivit pentru multe aparate foto. Printre acestea se numără camerele compacte, camerele de sistem, camerele DSLR și camerele video simple. Dacă aparatul dvs. foto are un filet de 3/8", puteți utiliza un adaptor (nu este inclus).

Caracteristici:

Tip: Trepied cu cap cu bilă

Utilizare: Aparat foto reflex, aparat foto compact, aparat video

Dimensiune (cm): 42,5

Înălțime minimă (cm): 41,5

Înălțime maximă (cm): 136,5

Înălțime prăbușită (cm): 42,5

Secțiuni: 3

Greutatea încărcăturii (kg): 2,5

Greutatea trepiedului (kg): 0,58

Material: Aluminiu, sintetic

Diametrul filetului: 1/4"

Detalii ale produsului
295801

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
16 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in