Trepied PIXI EVO Gri cu rosu Manfrotto

Trepied PIXI EVO Gri cu rosu Manfrotto

184,00 RON
cu TVA
Cod produs:
MTPIXIEVO-RD
Adauga in lista de preferinte
Brand:
Descriere

Trepied PIXI EVO Gri cu rosu Manfrotto

PIXI EVO Dedicat: DSLR, Mirrorless Aplicatii: fotografia de portret, produs, self-portret, fotografia de noapte, landscape, filmari, etc.
Mic, usor portabil, PIXI se intoarce cu  noua versiune evoluata, capabila sa suporte aparate foto DSLR cu obiective de pana la 2.5kg, excentric axului, in deplina siguranta.
Manfrotto PIXI EVO este construit pentru a satisface cerintele celor ce au nevoie de un trepied usor, portabil si simplu de folosit, dedicat in mod special aparatelor foto DSLR.
Are cap bila inlcus si placuta de prindere pe aparat prin infiletare.
Capul bila este ajustabil cu ajutorul unui buton tip fluture. Prin eliberarea si strangerea acestuia, se manevreaza pozitia capului in til vertical si alegerea unghiului potrivit.
PIXI EVO ofera posibilitatea ajustarii unghiurilor picioarelor, cu ajutorul unui buton de culisare, permitand fotografului sa il pozitioneze la o inaltime foarte joasa cunoscuta si sub numele  "la firul ierbii".
O alta inovatie de care beneficiaza Pixi EVO, demna de luat in seama, este capacitatea picioarelor de a se expanda in 5 etape diferite, oferind astfel posibilitatea de a pozitiona aparatul foto pe teren denivelat, la firul ierbi sau la inaltimea maxima, in deplina stabilitate si siguranta.
Pixi EVO ofera de asemenea posibilitatea de a fotogrfia in mod portret, permitand paratului foto DSLR pozitionarea pe tilt lateral la  90°, in deplina siguranta si stabilitate.
Compatibilitate: Pixi EVO a fot creat pentru aparate foto DSLR cu obiective care impreuna nu depasesc 2.5kg, fiind potrivit pentru obiective zoom de pana la 200mm (18-200mm). 

Caracteristici tehnice:
Lunigime strans: 23 cm
Tilt frontal: -35° / +35°
Tilt lateral: -90° / +40° tilt range
Nr. sectiuni: 2
Material: Adapto si aluminium
Inaltime maxima: 19.5 cm
Inaltime minima: 6 cm
Suporta in siguranta excentric axului: 2.5 kg
Greutate proprie: 0.267 kg
  

Detalii ale produsului
MTPIXIEVO-RD
16 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in