Rucsac foto Think Tank GLASS TAXI

849,00 RON
cu TVA
Cod produs:
1042717
Adauga in lista de preferinte
Descriere
Poate acomoda un obiectiv de 500mm f4, un obiectiv de 300mm f2.8 cu aparat montat sau un SLR cu obiectiv 70-200 montat si cu parasolarul in pozitie. 
 
Specificatii tehnice 
Dimensiuni interne 
21,1 X 41,4 X 20,3 cm 
Dimensiuni externe 
21,6 X 43,2 X 24,1 cm 
Greutate 
0,9 - 1,7 kg (in functie de accesoriile utilizate)
 
Poate fi folosit ca geanta de umar
Poate fi folosit ca rucsac
Guler din spuma pentru obiective mari
Guler circular din spuma pentru obiectivele mai mici
Poate acomoda un obiectiv de pana la 500mm f4
Poate acomoda un obiectiv de 300mm f2.8 cu DSLR montat
Poate acomoda DSLR-uri de dimensiune PRO (cu grip)
Desi in imagini rucsacul este prezentat alaturi de un obiectiv Nikon 400 f2.8, rucsacul poate acomoda si un obiectiv 500 f4 (comparati dimeniunea obiectivului dumneavoastra cu dimensiunile interne ale rucsacului). Cursoarele de la fermoare sunt auto-blocante, prevenind astfel deschiderea accidentala a partii frontale. De asemenea, flapsul din partea frontala contine la interior un buzunar realizat din plasa cu ochiuri.
Acesta este unul dintre putinii rucsaci care pot gazdui un DSLR Pro cu un obiectiv 70-200 f2.8 montat si cu parasolarul in pozitie, ramanand loc si pentru alte trei obiective suplimentare (in functie de dimensiunile acestora). 
Rucsacul Glass Taxi poate gazdui obiective de marimea unui 300 f2.8 cu aparat DSLR Pro atasat. Se recomanda utilizarea gulerului de spuma pentru a securiza obiectivul in rucsac. 
Gulerul circular de spuma din partea de jos a rucsacului este pentru obiective cu parasolare mici, cum ar fi 300 f2.8. Aceasta componenta detasabila din spuma securizeaza pozitia obiectivului pe fundul rucsacului. 
Un guler detasabil din spuma se poate atasa cu prindere de tip scai de spatele rucsacului. Acest guler are rolul de a fixa un obiectiv mai mare in geanta, pentru ca acesta sa nu se miste. 
Curelele Pro Speed Belt sau Thin Skin Belt se pot atasa rucsacului Glass Taxi, trecand cureaua prin sistemul cu prindere prin scai din partea de jos a rucsacului. Tocurile din sistemele modulare pot fi adaugate pe curea in timpul purtarii active. 
Centura Pro Speed Belt poate fi extrasa fara a fi nevoie sa dati jos rucsacul sau centura: desfaceti sistemul cu scai si tragand rucsacul in sus extrageti centura din prindere, fara sa o dati jos sau sa afectati componentele montate pe ea. 
Pe sina din partea frontala se pot monta componente. "Sina" din partea frontala a rucsacului Glass Taxi permite montarea de componente din seriile modulare, cum ar fi Chimp Cage, cum se vede si intr-una dintre imagini. 
Buzunarele extensibile din ambele parti ale rucsacului permit atasarea de diverse accesorii, cum ar fi un monopod. Curele de prindere sunt incluse pentru a mentine monopiedul in siguranta. 
Un trepied de dimensiune medie poate de asemenea sa fie transportat cu Glass Taxi. Curele pentru asigurare si instructiuni de folosire sunt incluse. 
Ascundeti bretelele rucsacului oricand este nevoie. Deconectati bretelele de la prinderile inferioare metalice si inserati-le in spatele suportului de spate. Aceasta optiune este foarte utila cand folositi geanta Glass Taxi ca o geanta de umar. 
O husa impermeabila impotriva ploii este inclusa in pachet. Husa de ploaie poate fi extinsa si peste componentele care pot fi montate pe sina din partea frontala. 
Un buzunar port-card transparent este amplasat sub maner pentru o identificare facila. Acest buzunar poate fi folosit si pentru transportul cartilor de vizita, asigurand un acces facil la ele. 
Buzunarul interior din plasa cu ochiuri poate fi folosit pentru mici accesorii, cum ar fi un portofel de carduri Pixel Pocket Rocket, capacul obiectivului, carpa de praf, etc. 
Rucsacul Glass Taxi este atat de mic incat putine persoane isi dau seama ca poate transporta un obiectiv de 500 mm f4. Rucsacul vine insotit de o curea de umar conturata anatomic pentru comfort sporit, permitand purtarea rucsacului ca geanta de umar. 
Datorita profilului sau foarte mic, Glass Taxi trece adesea neobservat ca fiind un rucsac foto.
 
Detalii ale produsului
1042717
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in