ACTIVECAM SKI WIFI

979,00 RON
cu TVA
Cod produs:
MFCVAS15
Adauga in lista de preferinte
Descriere

ACTIVECAM SKI

Largeste limitele abilitatilor tale cu ActiveCam Sky – Camera sport Overmax concureaza cu dispozitivele celor mai bune brand-uri din lume. Aceasta camera Sport Full HD este echipata cu chipset Ambarella A5s50 oferind inregistrari foarte detaliate (rezolutia imaginilor este de pana la 20 Mpix!).

Camera are functie WiFi si poate fi actionata de la distanta prin aplicatie sau prin telecomanda inclusa. Bucurati-va de cascadoriile inregistrate pe ecranul unei tablete sau al unui telefon.

Multumita ActiveCam Sky, va veti putea depasi limitele. Camera a fost echipata cu 14 Mpix matrix, ce permite sa inregistrati clipuri video la inalta calitate.

Ambarella A5s50 CPU este responsabil pentru procesarea imaginii si ofera compresie aproape fara pierderi si o procesare avansata a imaginii (reducerea zgomotului si WDR). Ca rezultat, imaginea generata de camera este comparabila cu cele mai bune camere de sport aflate pe piata.

ActiveCam Sky ofera mai mult decat calitatea buna a clipurilor video inregistrate. Multumita WiFi, puteti vizualiza imaginea inregistrata de camera pe ecranul unui dispozitiv mobil Android.

Vrei sa vezi ce cascadorii cu skateboard-urile fac prietenii tai? Poate vrei sa iti impresionezi prietenii cu abilitatile tale? Nicio problema – trebuie doar sa instalati aplicatia corecta si sa pozitionati camera in locul potrivit.

Camera are functia “interval de timp” (time-lapse): o puteti folosi pentru a face fotografii la intervale lungi de timp si apoi redate la o viteza crescuta.

Poti sa iei camera cu tine oriunde ai merge. Aer, apa si uscat – Impreuna cu ActiveCam Sky poti ajunge orinde. Camera are dimensiuni compacte (52mm x 41mm x 36 mm) si greutate usoara (mai putin de 84 grame).

ActiveCam Sky are un design clasic si o carcasa eleganta cauciucata, care protejeaza camera de daune mecanice.

ActiveCam Sky ofera mai mult decat calitatea imaginilor si caracteristici variate. Odata cu camera veti primi si o carcasa impermeabila (pana la 60 metri!),telecomanda, brat telescopic si un set de fixare. Puteti atasa camera pe o casca, pe cadrul bicicletei sau pe o placa de surf. Telecomanda va permite sa controlati camera de la distanta si bratul telescopic va ajuta sa ajungeti in locurile mai putin accesibile. Multumita incarcatorului si bateriei de rezerva, poti inregistra cascadoriile pentru un timp indelungat.

Detalii ale produsului
MFCVAS15
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in