Adaptor luneta pentru smartphone (Incl. Opticsrail K30)

Adaptor luneta pentru smartphone (Incl. Opticsrail K30)

Cod produs:
446701
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere

Adaptor luneta pentru smartphone (Incl. Opticsrail K30)

Este un adaptor universal de înaltă calitate pentru digiscopie.

Acest adaptor este potrivit pentru aproape toate smartphone-urile aflate în prezent pe piață, într-un mod extrem de simplu.

În cele mai multe cazuri, capacul de protecție poate rămâne pe smartphone, iar șina optică poate fi plasată în fața obiectivului preferat* atunci când sunt disponibile mai multe obiective de cameră.

În mod standard, adaptorul Smartoscope Vario-Adapter este prevăzut cu un braț optic K30 care poate fi utilizat în combinație cu lunete și binocluri Kowa.

Brațul optic K30 are un filet cu șurub de 30 mm, ceea ce îl face potrivit pentru gama extinsă de inele adaptoare Smartoscope de la Kowa.

De asemenea, pentru utilizatorii Swarovski și Zeiss, adaptorul Vario oferă același confort: sunt disponibile brațe optice care funcționează cu inelele adaptoare originale Swarovski PA sau AR și sunt disponibile și accesorii pentru inelele adaptoare originale Zeiss.

Adaptoarele Smartoscope Vario-Adapters sunt fabricate din aluminiu frezat CNC, cu interiorul acoperit cu cauciuc.

Prin utilizarea aluminiului, adaptoarele sunt ușoare și optimizate pentru durabilitate.

Datorită posibilității de a schimba componentele individuale, adaptorul Vario-Adapter poate fi descris, de asemenea, ca fiind pregătit pentru viitor.

* În funcție de modelul de smartphone, software-ul acestuia poate combina imagini de la diferite obiective și, prin urmare, nu toate obiectivele sunt potrivite pentru digiscoping! Pentru informații în acest sens, vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare ale smartphone-ului respectiv.

Este posibilă conectarea aproape tuturor smartphone-urilor cu aproape toate lunetele și binoclurile disponibile în prezent pe piață.

Pentru Swarovski și Zeiss, Vario poate fi extins cu ușurință cu brațe optice specifice și inele adaptoare, fără a sacrifica fiabilitatea și stabilitatea.

Pentru toate celelalte mărci sau atunci când doriți un adaptor mai universal, Vario poate fi extins cu Smartoscope UR-4.

Oricare dintre opțiunile de mai jos veți alege.

Pur și simplu atașați adaptorul corespunzător la filetul de 30 mm al Smartoscope Vario și glisați-l pe ocular pentru a începe digiscopingul.

Adaptoarele opționale pot fi găsite la capitolul accesorii opționale.

Smartoscop UR-4

Smartoscopul opțional Smartoscope UR-4 este un inel adaptor pentru ocular reglabil de înaltă calitate, care se atașează în siguranță la brațul optic al adaptorului Smartoscope Vario prin intermediul unui filet de 30 mm.

Acesta reprezintă poarta de trecere între adaptorul Smartoscope și ocular și permite conectarea la majoritatea ocularelor pentru lunete, de la mic la mare.

Patru șuruburi de reglare angrenează inelul de compresie interior care este utilizat pentru a fixa inelul adaptorului la ocularul dumneavoastră fără a deteriora sau marca capacul ocularului.

Inelul include benzi de cauciuc pentru a reduce diametrul interior al inelului adaptor pentru o mai mare versatilitate și compatibilitate cu majoritatea ocularelor de toate mărcile.

Opticsrail K30 (Kowa)

Cel furnizat a fost proiectat cu atenție pentru a se potrivi cu inelele pentru smartphone Zeiss Exolens și cu alte inele pentru ocular de digiscoping Zeiss cu un diametru de 13 mm.

Se vinde separat de adaptorul Smartoscope Vario.

Opticsrail Z13 (Zeiss)

Opticsrailul opțional Opticsrail Z13 a fost proiectat cu atenție pentru a se potrivi inelelor pentru smartphone Zeiss Exolens și altor inele pentru ocular de digiscoping Zeiss cu un diametru de 13 mm.

Se vinde separat de adaptorul Smartoscope Vario.

Opticsrail S15 (Swarovski)

Opticsrailul opțional Opticsrail S15 poate fi utilizat cu inelele pentru smartphone Swarovski PA (15 mm) cu un filet cu diametrul de 15 mm.

Se vinde separat de adaptorul Smartoscope Vario.

Opticsrail S16 (Swarovski)

Opticsrailul opțional Opticsrail S16 este special conceput pentru posesorii de inele adaptoare Swarovski AR (16mm) cu un diametru al filetului de 16mm.

Disponibil separat de adaptorul Smartoscope Vario.

DETALII TEHNICE:

- Aluminiu frezat CNC cu tampoane de cauciuc antiderapante.

- rotiță antiderapantă fixă din plastic industrial de înaltă calitate, D=44mm

- dimensiuni (HxLxP) 145x72x30mm (așa cum sunt furnizate, împinse împreună)

- deschiderea clemei: de la 54mm la 85mm

- Înălțimea fălcilor de prindere: 11mm

- Greutate: 161 grame

Pachetul contine:

1x Smartoscop Vario-Adaptor pentru telefoane inteligente.

1x Opticsrail K30

Detalii ale produsului
446701

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
6 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in