Sony Action Cam AS50

Cod produs:
125024212
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere

ony Action Cam AS50 este o camera de actiune foarte compacta dar foarte robusta, gandita sa imortalizeze frumoase aventuri in imagini la calitate 4K, de 4 ori mai detaliate decat filemele Full HD

Fie ca esti pasionat de scuba diving, ski, ciclism montan, alpinism sau alte sporturi generatoare de adrelina, aceasta camera video va fi companionul ce va rezista si celor mai dificile conditii.

Este o camera destinata atat persoanelor cu un mod de viata activ si care doresc sa detina o copie digitala a experientelor lor, cat si celor cu activitati recreative mai putin extreme. Camera poate rezista la scufundari pana la 60m, la temperaturi de pana la -10 grade, si caderi pe pana la 1.5m.

Camera Action Cam HDR-AS50 permite realizarea unor filmari uluitoare din perspectiva personala (POV), fie ca va aflati intr-o calatorie, va bucurati de un sport acvatic, de ciclism sau doar va plimbati.

HDR-AS50 are un senzor CMOS de 11.1 megapixeli cu iluminare din spate, conectat la lentilele ZEISS® Tessar, care capteaza continutul in rezolutie de inalta definitie. Foloseste sistemul avansat SteadyShot care este de trei ori mai puternic decat predecesorul2 sau, folosit de asemenea pentru varful de gama FDR-X1000V, care ofera inregistrari fara trepidatii chiar in filmari de motocross sau peisaje de la inaltime.


Pachetul contine:
• Camera
• Acumulator NP-BX1
• Carcasa subacvatica (60m)
• Cablu USB-MicroUSB
• Prindere tip quick-release
• Manual de utilizare in mai multe limbi, mai putin romana

Detalii ale produsului
125024212

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
2 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in