Snoot optic SK-OS1 StudioKing

Snoot optic SK-OS1 StudioKing

1.099,20 RON
cu TVA
Cod produs:
573123
Adauga in lista de preferinte
Descriere

Snoot optic SK-OS1 StudioKing

SK-OS1 de la StudioKing este un snoot optic care proiectează lumina unui bliț sau a unei lămpi cu leduri pe fundalul fotografiilor și videoclipurilor dvs. Puteți alege dintre cinci culori și 10 forme diferite. În acest fel este posibil să realizați fotografii creative cu care lumina contribuie într-un mod deosebit la atmosfera înregistrărilor dvs. De la aproximativ 1,2 metri, SK-OS1 produce o reflexie clară. La o distanță de 2,5 metri (de la lampă la suprafață), SK-OS1 produce o proiecție de aproximativ 2,2 metri.

Aplicație SK-OS1

SK-OS1 vine standard cu un inel adaptor Bowens/Linkstar, pe care îl puteți utiliza pentru a atașa snootul optic la lampa dvs. Alegeți apoi o formă de Gobo și un filtru de culoare și plasați-le în suporturile din partea din față a SK-OS1. Pentru a vedea rezultatul clar pe perete, reglați butonul din partea superioară a SK-OS1. Acesta se deplasează în interiorul lentilei care se ocupă de proiecție. Construcția metalică face posibilă utilizarea fiabilă a SK-OS1 în orice locație. Pentru a vedea bine culoarea și forma la lumina zilei, vă recomandăm să folosiți o lampă cu bliț de cel puțin 600 Ws. Lumina este emisă la un unghi de aproximativ 20 de grade.

Utilizarea SK-OS1 cu alte mărci

În mod implicit, puteți conecta SK-OS1 la o lampă cu conexiune Bowens/Linkstar. Cu toate acestea, inelul adaptor este interschimbabil, astfel încât puteți utiliza SK-OS1 și cu blițuri de alte mărci. În acest scop, sunt disponibile inele adaptoare separate, pe care le puteți găsi în accesoriile opționale.

Inclus:

1x Snoot cu lentilă optică

5x Filtru de culoare (roșu, verde, albastru, galben, portocaliu)

5x Gobo (lună, fereastră, inimă(e), punct(e), frunză de toamnă)

1x Suport gobo

1x inel adaptor Linkstar/bowens

Caracteristici:

Dimensiuni (cm): Diametrul interior al lentilei: aprox. 8,5 cm.

Conexiune: Bowens/Linkstar S-bayonet

Honeycomb: Nu

Inel interschimbabil: Da

Detalii ale produsului
573123

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
16 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in