Nikon Coolpix S32 backpack kit - roz

Cod produs:
125017664
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere
Usor de manevrat, distractiv de utilizat si suficient de rezistent pentru a fi folosit de intreaga familie, Nikon Coolpix S32 cu 13 megapixeli este aparatul foto de care se pot bucura toti. Designul ii permite sa fie usor de tinut in mana si de operat, atat de catre copii, cat si de catre adulti.
 
Este conceput sa dureze, fiind rezistent la socuri, la praf si la apa si se potriveste perfect cu stilul de viata activ al oricarei familii. Explorati-i functiile amuzante, deruland meniurile clare si colorate, care sunt usor de inteles chiar si de catre copii. Butoanele dedicate operarii printr-o singura atingere faciliteaza fotografierea si filmarea, iar setul de filtre amuzante le ofera tuturor posibilitatea de a adauga o nota personala fotografiilor.
 
Simplitatea operarii merge mana in mana cu rezultatele remarcabile – cu Nikon Coolpix S32 veti obtine intotdeauna fotografii clare si precise.
 
Performantele puternice, meniurile simple si designul rotunjit ergonomic fac din acest model aparatul foto ideal pentru oricine, de la copii, pana la bunici.
 
Fiind construit pentru a rezista la multe situatii neasteptate, acest aparat foto este rezistent la praf, la socuri de cadere de la maximum 1,5 m si la apa, pana la adancimea de 10 m, astfel incat il puteti lua cu dumneavoastra oriunde.
 
Senzorul de imagine este foarte eficient, capteaza detaliile chiar si in conditii de iluminare scazuta si va permite sa obtineti fotografii clare, care sunt perfecte pentru a fi marite.
 
Treceti usor de la fotografiere la filmare in timpul actiunii. Beneficiind de cate un buton pentru fiecare functie, este intotdeauna simplu sa captati momentul perfect in imagini statice sau in clipuri video.
 
Filmati toata actiunea cu rezolutie de inalta definitie, 1080p, cu sunet stereo, avand posibilitatea sa inregistrati instantaneu prin apasarea butonului de inregistrare film. Puteti vizualiza rezultatele pe ecran, iar microconectorul HDMI accepta si redarea pe un televizor HD.
 
Fotografiile transformate prin aplicarea filtrelor pot aduce momente de bucurie pentru intreaga familie. Va puteti juca cu efecte precum „reclama de neon” si „desen animat”, sa incadrati fotografia intr-o rama sau sa selectati un nou fundal.
 
Alte functii
Meniuri clare: operarea aparatului foto este facilitata prin intermediul meniurilor colorate si clare, care utilizeaza pictograme simplu de utilizat. Puteti chiar utiliza un sistem de apreciere conceput cu pictograme, pentru a va transmite unul altuia opiniile despre fotografiile fiecaruia.
 
Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 3x: obiectivul cu zoom de 30-90 mm va permite sa va apropiati de subiect sau sa captati in detaliu un zambet special sau un moment festiv.
 
Ecran LCD clar, de 6,7 cm/2,7 inci, cu 230.000 puncte: pe acest ecran, care este suficient de mare pentru a reda imaginile cu precizie, incadrati usor fotografiile si vizualizati clar meniurile sau aratati prietenilor si familiei fotografiile si filmele pe care le-ati realizat.
 
Reducerea estomparii cauzate de miscare: aparatul foto compenseaza miscarile subiectelor si tremuratul aparatului foto, oferindu-va stabilitatea de care aveti nevoie pentru a realiza fotografii clare.
 
Usor de manevrat: avand suprafete curbate, concepute pentru o prindere comoda, corpul neted al aparatului foto poate fi tinut usor in maini, fie acestea mici sau mari. Ramane spatiu suficient pentru sprijinirea confortabila a degetelor, astfel incat acestea sa nu ajunga in fata obiectivului, asigurand obtinerea unor rezultate remarcabile chiar si de catre fotografii mai tineri, lipsiti de experienta.
 
Acumulator li-ion: fiind un model ecologic si avand o durata mai mare de functionare, acumulatorul li-ion va ofera posibilitatea sa fotografiati in orice moment.
 
Blit incorporat: cu un blit automat, detaliile clare sunt simplu de captat in conditii de iluminare scazuta. Blitul este atent pozitionat, astfel incat nu exista niciun risc de acoperire accidentala a acestuia.
 
Compatibil cu cardurile SD (nu sunt furnizate): cardurile SD de mare capacitate pot stoca mii de fotografii sau ore intregi de filme, astfel incat, daca trebuie sa fotografiati incontinuu – sau doar doriti sa stocati toate imaginile din aparatul foto – este suficient sa introduceti un card in fanta pentru carduri SD.
 
Oprire automata: pentru a evita consumul inutil al energiei acumulatorului, aparatul foto se opreste automat dupa trei minute de inactivitate.
 
Nikon Image Space: toti utilizatorii de aparate foto Nikon pot beneficia in mod gratuit de un spatiu de stocare online de 20 GB in cloud, prin intermediul site-ului Nikon dedicat pentru stocare si partajare, Nikon Image Space.
 
Pachetul contine:
- aparat, 
- acumulator En-El19, 
- curea de mana, 
- cablu usb UC-E16, 
- adaptor CA EH-70P, 
- perie curatare
Detalii ale produsului
125017664
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in