Manfrotto 303 SPH - cap pantoscopic

Cap Pantoscopic Manfrotto 303 SPH

2.722,00 RON
cu TVA
Cod produs:
7106058
Adauga in lista de preferinte
Brand:
Descriere

Capul foto panoramic Manfrotto 303SPH permite realizarea fotografiilor panoramice, fiind cel mai complex cap din aceasta gama.

303SPH este un cap foto panoramic multi-row. Acesta are doua placute glisante pentru pozitionarea aparatului deasupra axei de rotatie panoramice, plus o placuta glisanta care se invarte in jurul axei de inclinare fata/spate. In acest mod, aparatul foto poate fi rotit, atat in plan vertical cat si in plan orizontal, in jurul punctului nodal al aparatului/obiectivului, astfel incat sa se poata realiza cu usurinta si exactitate fotografii panoramice in secvente, pe mai multe randuri (fotografii VR).

Prin folosirea capului 303SPH se garanteaza faptul ca software-ul folosit pentru compunerea imaginilor realizeaza o fotografie panoramica imbinata perfect, cu o prelucrare post productie minima.

Toate placutele au marcajele vizibile, astfel incat repozitionarea aparatului in punctul nodal sa fie usor de realizat, odata ce acesta a fost identificat si notat.

Bratul vertical al capului 303SPH poate fi deblocat si intors la 90° si apoi reblocat, astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu la transport, iar mecanismele de glisare ale placutei sa fie protejate de socuri si lovituri in timpul transportului.

Capul 303SPH este livrat cu un extra set de placute glisante pentru a putea fi folosit cu aparate foto de dimensiuni diferite.

Se poate atasa de: 1/4 si 3/8 inchi
Tip atasament: 3/8 inchi
Tip placuta: 375PLV
Blocarea independenta a panoramarii: da

Sistem secundar de siguranta.

Spre deosebire de competitori, la capetele Manfrotto greutatea maxima admisa reprezinta standardul sever de calcul, care ia in considerare nu doar greutatea maxima in axul coloanei la nivelul placutei, ci si greutatea maxima masurata in centrul gravitational al sistemului cap-camera (la 12 cm deasupra placutei), in pozitia pe verticala a camerei, excentrica fata de axul coloanei, care determina momentul maxim de rasucire. Astfel cand veti selecta capul Manfrotto dorit, va fi foarte simplu: nu trebuie sa mai tineti cont de centrul de greutate al sistemului cap-camera (ca in cazul altor producatori), ci doar de greutatea neta a camerei asa cum e normal.

Detalii ale produsului
7106058
16 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in