Set de microfoane lavaliera Saramonic UwMic9S TX9S + RX9S UHF Wireless

Set de microfoane lavaliera Saramonic UwMic9S TX9S + RX9S UHF Wireless

Cod produs:
189510
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere

Set de microfoane lavaliera Saramonic UwMic9S TX9S + RX9S UHF Wireless

UwMic9S de la Saramonic este un set de microfon lavalier fără fir, format dintr-un microfon lavalier cu emițător și receptor asociat. Afișajele încorporate și bateriile interne caracterizează capacitățile acestui set profesional.

Capacitățile UwMic9S

Atunci când doriți să lucrați în mod profesionist cu sunetul producțiilor dvs. video, UwMic9S este o mană cerească. Conexiunile și cablurile speciale furnizate fac ca setul UwMic9S să poată fi utilizat în mod universal. Mai jos veți găsi o prezentare generală a posibilităților și a accesoriilor furnizate:

Cu ajutorul afișajului încorporat aveți acces la o gamă largă de setări. Ecranul este retroiluminat, ceea ce facilitează modificarea setărilor chiar și pe întuneric. Aveți acces la canale, volum, câștig, filtre low-cut, sensibilitate și multe altele.

Bateria încorporată poate fi încărcată cu ajutorul cablului usb-a inclus. Conectați cablul la portul intern usb-c, apoi partea usb-a a cablului poate fi conectată la un computer sau la un încărcător usb. Atunci când bateriile emițătorului și receptorului sunt pline, acestea nu durează mai puțin de 8-10 ore. Se furnizează un cablu separat atât pentru emițător, cât și pentru receptor.

Cele două porturi de ieșire de 3,5 mm de pe receptor fac posibilă înregistrarea sunetului emițătorului și a unei surse de sunet suplimentare pe un alt canal (sau chiar a unor aparate de înregistrare separate). Puteți conecta această sursă de sunet suplimentară la intrarea dedicată de 3,5 mm pentru microfon/linie a receptorului. Deci, în total, receptorul are două ieșiri standard, o ieșire dedicată pentru căști și o intrare pentru microfon de linie. Este inclus și un cablu splitter SR-C2004. Acest cablu unește sunetul de la ambele porturi. Puteți conecta fișa de 3,5 mm a SR-C2004 la o cameră sau la un PC/laptop pentru a înregistra direct sunetul de la ambele dispozitive. De asemenea, puteți conecta cablul XLR furnizat, pentru a înregistra sunetul cu o cameră profesională sau prin intermediul unei plăci de mixaj.

Portul telefonic de 3,5 mm de pe receptor vă permite să ascultați în direct cu propriile căști.

Transmițătorul are două mufe de 3,5 mm: pentru microfoane și semnale de linie. Acest lucru face ca UwMic9S să poată fi utilizat pe scară largă pentru o varietate de conexiuni audio.

Sunt incluse multe accesorii, inclusiv un adaptor hotshoe cu conector femelă de 3,5 mm pentru receptor, un capac de plop, un parbriz, o cravată pentru cablu, o clemă, o clemă pentru pantaloni și o husă robustă.

Aplicație YourMic9S

Atunci când doriți să înregistrați o conversație, o prezentare sau un interviu cu o singură persoană, UwMic9S este o alegere ideală. Cablurile incluse fac ca UwMic9S să fie potrivit pentru camerele DSLR, camerele profesionale cu intrare XLR, consolele de mixaj, PC-urile și laptopurile. Cu ajutorul cablurilor incluse în accesoriile opționale, UwMic9S poate fi utilizat și cu smartphone-ul dumneavoastră. Volumul de intrare al microfoanelor poate fi citit individual pe receptor, pentru un control optim asupra sunetului. Afișajele au un contrast ridicat, iar butoanele de comandă sunt foarte sensibile. Este disponibilă și o versiune cu două emițătoare + microfoane.

Pachetul contine:

1x emițător UwMic9S

1x receptor UwMic9S

1x microfon cu cravată DK3A cu cablu

1x cablu TRS de 3,5 mm

1x cablu XLR de sex masculin

1x cablu splitter de 3,5 mm

2x cablu de încărcare de la USB-A la USB-C

1x adaptor Hotshoe pentru receptor

2 x Capac pentru plop

2 x Parbriz

1x Cravată pentru cablu

1x Pin de legătură (clemă)

2x Clemă de pantaloni pentru emițător

1x Husă

1x Manual

Caracteristici:

Potrivit pentru: Aparat foto cu obiectiv unic reflex, Cameră video, Laptop

Dimensiuni (mm): 220 x 64 x 25 emițător/receptor

Greutate: 157 grame (emițător). 193 grame (receptor).

Frecvență: 40Hz - 18kHz (+/-3dB)

Sensibilitate: -95dBm

Raport semnal/zgomot: +75dB

Conector pentru microfon: Mufa mini jack de 3,5 mm, XLR

Sursă de alimentare: Baterie încorporată (Li-ion)

Detalii ale produsului
189510

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
16 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in