Nikon Coolpix W300 Holiday Kit Aparat Foto Compact Subacvatic Video 4K Wi-Fi Negru

Nikon Coolpix W300 - Aparat foto compact Waterproof, video 4K, Wi-Fi, Negru

Cod produs:
125035942
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere

Nikon Coolpix W300 este un aparat foto compact rezistent cu un senzor 16MP BSI CMOS ce va va inregistra aventurile la calitate inalta, chiar si in conditii slabe de iluminare.

Aparatul este onstruit pentru a rezistan in cele mai extreme conditii, fiind rezistent la apa pana la 30m, rezistent la inghet pana la -10C, rezistent la praf si la socuri pana la 2.4m. Chiar daca fotografiaza sub apa sau in timpul unei furtuni, purtand manusi, fotograful aventuros se va putea baza pe acest aparat datorita grip-ului performant si pozitionarii ergonomice a butonului de declansare.

Coolpix W300 poate inregistra video la rezolutie 4K/30p si are un obiectiv wide (f/2.8-4.9) cu zoom optic 5x.

Aparatul vine cu Wi-Fi si Bluettoh incorporat pentru a permite utilizatorilor sa isi impartaseasca imaginile si filmarile prin intermediul aplicatiei Nikon SnapBridge.

• Senzor 16MP BSI CMOS
• Filmare video 4K/30p
• Rezistent la apa pana la 30m
• Rezistent la inghet pana la -10C
• Obiectiv wide (f/2.8-4.9) cu zoom optic 5x
• Wi-Fi
• Bluetooth
• GPS

Constructie rezistenta. Performante puternice. Libertate adevarata.


Rezistent la apa pana la 30 m, la soc, la inghet si la praf. Acest aparat foto merge oriunde mergeti dumneavoastra. Si se intoarce cu imagini minunate, pentru a dovedi acest lucru.

Plonjati cu COOLPIX W300 si puteti inregistra fotografii si imagini video la adancimi de pana la 30 m, fara carcasa. Fiind un performer de nadejde si pe uscat, acest aparat foto compact, rezistent la praf, va permite sa fotografiati chiar si la temperaturi de -10 °C.Totodata, corpul rezistent la soc poate sa tolereze cazaturi de la inaltimi de pana la 2,4 m. Obtineti certificatul de scufundator avansat (Advanced Open Water), cutreierati lumea pe drumuri dificile si mergeti pe pante, fara sa va faceti griji pentru aparatul foto.

Momente emotionante. Imagini exceptionale.


Obiectivul NIKKOR luminos, cu zoom pentru unghi larg si senzorul CMOS de 16 MP ofera imagini superbe cu momente de neuitat, chiar si in lumina scazuta.

Senzorul CMOS sensibil, iluminat din spate si obiectivul luminos f/2.8 va ofera libertatea de a fotografia sub apa sau in lumina scazuta. Zoomul optic 5x ofera o plaja flexibila, de 24–120 mm (echivalent 35 mm). Iar functia Dynamic Fine Zoom 10x va dubleaza efectiv raza de actiune la 240 mm (echivalent 35 mm). Modul macro va permite sa inregistrati prim-planuri extreme ale minunilor minuscule de deasupra apei sau de sub apa.
    
Bucurati-va din plin de detaliile inregistrarilor video 4K/UHD.


Vedeti mai mult din lume. Apoi, aratati mai mult din lume. Inregistrati videoclipuri de ultra-inalta definitie si aratati-le prietenilor ce experiente au ratat.

Inregistrati cu usurinta segmente de film 4K/UHD 30p uimitoare sau imagini video Full HD (1080p), pe uscat sau sub apa. O optiune de blocare AE permite inregistrarea unor segmente de film cursive in timp ce se modifica lumina, aceasta functie fiind comoda in special cand se filmeaza sub apa. Puteti sa salvati cadre ca fotografii in timp ce vizualizati segmentele de film in modul de redare si puteti sa optimizati materialele video in vederea partajarii pe retelele de socializare, inregistrand in format MP4. O functie de reducere a zgomotului provocat de vant poate reduce intensitatea sunetelor inregistrate cand vantul trece peste microfonul stereo incorporat al aparatului foto.
Apogeul creativitatii. Este al dumneavoastra.


Creati cu usurinta clipuri dramatice, utilizand functiile de filmare secventiala si Film supercursiv, integrate in aparatul foto.

Inregistrati o cursa rapida pe un drum nou, utilizand functia Film supercursiv. Aceasta functie inteligenta permite plasarea unui subiect central in scene si situatii care se schimba rapid. Lasati aparatul foto sa realizeze o filmare secventiala a cerului nocturn, in locul de campare. Sau a soarelui care apune la orizont, in timp ce va relaxati pe plaja dupa o scufundare.


Stie unde mergeti. Arata unde ati fost.


Marcati imaginile cu geoetichete si realizati un jurnal de calatorie. Suportul pentru GPS/GLONASS/QZSS va permite sa verificati instantaneu pozitia in care va aflati sau adancimea apei, pe monitorul aparatului foto.

Urmariti altitudinea sau adancimea subacvatica prin intermediul unui indicator dublu pentru altitudine/adancime. Butonul Instrument al aparatului foto afiseaza instantaneu pe imaginea de pe monitor informatii specifice localizarii prin GPS, altitudinea/adancimea sau presiunea aerului/presiunea apei. Informatiile despre altitudine si adancimea apei, inregistrate in momentul fotografierii, pot fi incluse in datele de imagine (EXIF).

Impartasiti privelistea. Ramaneti conectat prin SnapBridge.


Mentineti aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent pentru a sincroniza fotografiile pe masura ce le realizati, apoi partajati-le instantaneu. Utilizati dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanta.

Aplicatia SnapBridge de la Nikon va permite sa mentineti aparatul foto COOLPIX W300 conectat permanent la dispozitivul inteligent, prin intermediul tehnologiei Bluetooth® low energy. Sincronizati fotografiile cu cele din dispozitiv pe masura ce fotografiati, fara a fi necesar sa va reconectati de fiecare data. Transferati manual filme oricand doriti, prin intermediul functiei Wi-Fi® incorporate in aparatul foto. De asemenea, conectivitatea asigurata de SnapBridge va permite sa utilizati dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanta.

Fotografiati clar si stabil. Pe uscat sau sub apa.


Aventura nu asteapta. Acest aparat foto dispune de o focalizare automata rapida si de un impresionant sistem de reducere a vibratiilor, care asigura o fotografiere rapida, stabila si precisa.

Sistemul rapid de focalizare automata (AF), cu tehnologie Gasire tinta AF, mentine focalizarea pe subiectul dorit, chiar si sub apa sau in lumina scazuta. Subiectele sunt focalizate foarte rapid, indiferent daca realizati un portret subacvatic al colegului de scufundari sau daca filmati actiuni in timp ce lumina zilei paleste. Sistemul hibrid de reducere a vibratiilor pe 5 axe de la Nikon compenseaza tremuratul aparatului foto, astfel incat sa puteti obtine segmente de film stabile. Ideal pentru fotografierea peisajului din spatele unui jeep.
    
Control simplu pentru vietile pline de aventura.


Avand un maner adanc, un monitor mare si asigurand un control simplu in mediul subacvatic sau cand purtati manusi, acest aparat foto va permite sa va concentrati atentia asupra actiunii.

Cantarind doar 231 g, acest mic aparat foto dispune totusi de un monitor mare, cu o vizibilitate excelenta. Monitorul TFT de 7,5 cm, cu 920.000 puncte, simplifica verificarea compozitiilor, confirmarea setarilor aparatului foto sau examinarea imaginilor. Puteti sa utilizati butonul pentru lumina LED pentru a ilumina imprejurimile mai intunecate. Spatiul suplimentar dintre butoane si controlul mare pentru zoom faciliteaza operarea aparatului foto cand purtati manusi. Iar manerul adanc anti-alunecare asigura o prindere ferma.
Lumea asteapta. Mergeti si gasiti-o.


Montura pentru trepied a aparatului foto este utila atat pentru accesorii, precum blitul subacvatic de la Nikon, cat si pentru filmarea secventiala cu un trepied.

Montura pentru trepied accepta o varietate de accesorii (inclusiv un monopied pentru selfie), precum si un trepied. Totodata, acest aparat foto este compatibil cu blitul Speedlight subacvatic SB-N10 de la Nikon, care poate fi utilizat la adancimi de pana la 30 m. Utilizati-l pentru a ilumina mediile subacvatice intunecoase si uimiti-va prietenii cu dinamismul aventurilor dumneavoastra subacvatice.

Detalii ale produsului
125035942

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in