Manfrotto MT190XPRO3 Picioare Trepied 3 Sectiuni

Picioare Trepied 3 Sectiuni Manfrotto MT190XPRO3

Cod produs:
125010370
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere

Manfrotto MT190XPRO3 este un trepied foto care ofera flexibilitate maxima pentru o multitudine de aplicatii fotografice complexe: fotografie macro, fotografie de peisaj, fotografie de produs. Coloana centrala se pozitioneaza pe orizontala in cateva secunde, fara scoaterea ei. Fotografii vor aprecia versatilitatea maxima oferita de unghiurile libere de pozitionare a picioarelor in 3 sectiuni, alaturi de stabilitatea trepiedului in orice pozitie.

Solid si rapid de desfacut
Dotat cu un sistem nou de clapeta, noul trepied al seriei 190, se desface rapid actionand toate cele trei clapete de deschidere aflate pe picioare, dintr-o singura miscare.
Design-ul clapetelor, usor cu un stil S.F si calitatea noilor materiale, alaturi de functionalitate, il distanteaza mult fata de alte brand-uri concurente.

Functii noi de utilizare
Noul model vine cu cateva facilitati pentru atasarea altor accesorii utile in fotografie, direct pe trepied. In urma feed-backului primit de la fotografi, Manfrotto a inteles nevoia si mai mare de versatilitate, astfel, noua serie ofera posbilitatae fotografilor de a transforma trepiedul, intr-un mic "studio foto portabil". Sigur, poate parea mult spus, dar sa vedem ce posibilitati nebanuite de utilizare, ofera noul trepied, totul pornind de la un lacas ascuns, in care se pot atasa la nevoie, alte accesorii foto utile.

Conector Easy Link
Noul model vine cu cateva facilitati pentru atasarea altor accesorii utile in fotografie, direct pe trepied. In urma feed-backului primit de la fotografi, Manfrotto a inteles nevoia si mai mare de versatilitate, astfel incat noua serie ofera posbilitatea de a transforma trepiedul, intr-un mic "studio foto portabil"". Pe conectorul Easy Link cu filet 1/4" se pot atasa la nevoie alte accesorii foto-video utile, prin intermediul unui brat articulat Manfrotto.

Flexibilitate si stabilitate maxima in orice pozitie

Fotografii indrazneti ajung in timpul fotografierii in cele mai interesante situatii sau pozitii de fotografiere, in cautarea unghiului perfect. Pentru aceste situatii, ei au nevoie de multa flexibilitate si nu in ultimul rand de stabilitate in orice pozitie s-ar afla.
Pentru a veni si mai mult in sprijinul fotografilor, fata de vechiul 190XPROB, inginerii de la Manfrotto au dezvoltat de data aceasta un nou mecanism de pozitionare a coloanei centrale pe orizontala/verticala, un sistem nou ce depaseste orice imaginatie al oricarui producator de gen si anume:
- mecanismul de pozitionare pe orizontala/verticala, ramane ascuns in partea superioara a trepiedului si se scoate cu un simplu click doar atunci cand este nevoie.

Aluminiu si carbon


Noua serie 190 este disponibila atat in varianta aluminiu cat si in carbon, in 3 sectiuni si in 4 sectiuni.
La fel ca si seria anterioara, trepiedele se regasesc in kit cu cap bila 496RC2, dar se se pot cumpara separat fara cap, sau alcatui kit-uri cu capete la alegere dintr-o serie de capete Manfrotto consacrate: 804RC2 (tip 3-Way cu manere pentru precizie maxima), 496RC2 (bila pentru rapiditate), sau seria Joystick.

Specificatii tehnice

• Filet pentru cap: 3/8
• Coloana centrala: rapida

• Diametru tub coloana: 25mm
• Unghiuri picioare: 25°.46°.66°.88°

• Diametru tub picioare: 26. 22.5. 19 mm
• Material: aluminiu

• Segmente coloana centrala: 1
• Segmente picioare: 3
• Lungime strans: 59 cm
• Inaltime maxima: 160 cm
• Inaltime maxima (fara coloana centrala extinsa): 135 cm
• Inaltime minima: 9 cm

• Greutate maxima sustinuta: 7 kg
• Greutate: 2 kg

Detalii ale produsului
125010370

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
16 alte produse in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in