Crumpler Muffin Top Full Photo - Rucsac foto + laptop

Cod produs:
MUTFBP-004
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere
Crumpler Muffin Top Full Photo - Rucsac foto + laptop
 
Crumpler a utilizat pentru rucsacul Muffin Top Full Photo din material impermeabil ultra rezistent Chicken Tex Supreme, iar pentru zona spatelui a utilizat o captuseala ultra comfortabila. Intrucat rucsacii presupun mobilitate, Crumpler utilizeaza bretelele pentru umar puternice, captusite si reglabile, precum si cureaua pentru piept .
 
Pentru securitate, Crumpler a utilizat sistemul Weasel Proof , pentru securizarea laptopului aflat in compartimentul pentru laptop, ce are in dotare o husa detasabila speciala pentru laptopul tau. Compartimentul pentru aparatul foto este dotat cu o husa speciala pentru apartul foto, fixa si dotata cu separatoare reglabile din burete.
 
Compartimentul principal are in dotare husa pentru laptop, cu zona tip organise , buzunare pentru cabluri, precum si buzunare ascunse pentru transportul telefonului mobil sau a mp3 playerului.
 
Marca Crumpler
Compartiment pentru laptop, SLR
Tip geanta rucsac
Potrivit pt diagonala 13" PC, 13" MacBook /Pro, 13" MacBook Air , 14" PC, 15" MacBook Pro, 15" PC
Potrivit pt DSLR SLR si 3-5obiective
Model Muffin Top
Link pagina oficiala Nu
Garantie 30 ani
Material Nu
Beneficii si caracteristici -Crumpler a utilizat pentru rucsacul Muffin Top Full Photo din material impermeabil ultra rezistent Chicken Tex Supreme, iar pentru zona spatelui a utilizat o captuseala ultra comfortabila. Intrucat rucsacii presupun mobilitate, Crumpler utilizeaza bretelele pentru umar puternice, captusite si reglabile, precum si cureaua pentru piept .

-Pentru securitate, Crumpler a utilizat sistemul Weasel Proof , pentru securizarea laptopului aflat in compartimentul pentru laptop, ce are in dotare o husa detasabila speciala pentru laptopul tau. Compartimentul pentru aparatul foto este dotat cu o husa speciala pentru apartul foto, fixa si dotata cu separatoare reglabile din burete.

-Compartimentul principal are in dotare husa pentru laptop, cu zona tip organise , buzunare pentru cabluri, precum si buzunare ascunse pentru transportul telefonului mobil sau a mp3 playerului
Compartiment laptop 325x265x25 mm
Dimensiuni exterioare 350x440x200 mm
Video Nu
Greutate 2.19 kg
Culoare verde padure inchis/masliniu inchis
Culoare Dominanta verde
Pozitie in lista de produse recomandate N/A

 

Detalii ale produsului
MUTFBP-004
1 alt produs in aceeasi categorie:
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in