Panasonic HC-VX980 Camera video cu filmare 4K

Camera video cu filmare 4K Panasonic HC-VX980

Cod produs:
125025987
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Descriere

Panasonic HC-WX980 este o camera video compacta ce filmeaza la rezolutia 4K. Camera are are un motor Crystal 4K cu un circuit cu viteza mare pentru a procesa volumul mare de date 4K si a reduce zgomotul de imagine.

Printre functiile camerei, regasim panning si follow subject. Panning-ul este facut lin si exact doar prin selectarea punctului de inceput si cel de sfarsit. Cu functia follow subject, poti alege o persoana sa fie urmarita iar camera va tine automat acea persoana in cadru.

• Inregistrare si poze 4K
• Wirelles Multi Camera
• Greutate: 351g
• Dimensiuni: 65 x 139 x 73mm
• Zoom optic 20x
• Senzor camera principala: 1/2.3-inch BSI MOS Sensor
• Card: SD/SDHC/SDXC
• Format inregistrare: AVCHD, MP4
• Format poze: JPEG

Viziunea ta exprimata la calitatea uimitoare 4K

Cu ajutorul obiectivului LEICA Dicomar poti filma si poza la facinanta calitate 4K. Poti obtine rezultate profesionale cu efectul Cinema si cu o serie de caracteristici esentiale si usor de utilizat.

Inregistrare video 4K

Surprinde tot ce are natura de oferit cu o camera video compacta, dar la calitatea impresionanta 4K. E mai usor ca oricand sa surprinzi momentele decisive datorita autofocusului rapid si precis.

Caracteristici de miscare

Poti face zoom lin fara a avea blur si te poti apropia si departa de un subiect fara a schimba unghiul camerei. Poti alege o persoana care sa fie urmarita in video iar camera va pastra automat acea persoana in cadru. Mai mult, poti ajusta stabilitatea si dupa ce materialul a fost filmat.

Tehnologie de inalta calitate

Motorul Crystal 4K are integrat un circuit cu viteza mare pentru a procesa volumul mare de date 4K si a reduce zgomotul.

Wirelles Multi Camera

Cu ajutorul Wireless Multi Camera, poti lega pana la trei telefoane inteligente pentru a surprinde un cadru in cel mai unic mod.

Filmare HDR (High Dynamic Range)

Bucura-te de filmari mai clare cu modul HDR care combina doua imagini cu expuneri diferite pentru a suprinde toate detaliile din zonele de intuneric si lumina.

 

Detalii ale produsului
125025987

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in