Nikon D7500 - Body

Aparat foto Nikon D7500 - Body

Cod produs:
125034735
Adauga in lista de preferinte
Produsul nu mai face parte din oferta!
Brand:
Descriere

D7500 ofera aceeasi calitate a imaginii ca D500 - DSLR-ul de top in format DX de la Nikon - si o functionare care face fata celor mai dificile conditii.
Dispunand de o puternica tehnologie imagistica intr-un corp pregatit pentru calatorie, D7500 este ideal pentru fotografii care cauta in permanenta cele mai bune imagini posibile.
La fel ca la D500, senzorul CMOS in format DX, de 20.9 MP al modelului D7500 ofera un interval ISO care se extinde pana la o valoare echivalenta cu ISO 1640000.
Procesorul integrat EXPEED 5 de la Nikon ofera o procesare mai rapida si mai curata a imaginilor.
Iar numarul mult mai mare de pixeli al senzorului RGB, de 180000, permite o precizie imbunatatita a masurarii.
Videografii pot inregistra filme 4K/UHD, iar functia de reducere electronica a vibratiilor oferita de Nikon, incorporata in aparatul foto, contracareaza efectele miscarilor nedorite ale aparatului foto.
Printre imbunatatirile ergonomice se numara noul monitor cu inclinare, cu operare pe ecranul tactil si un maner adanc, pentru o priza stabila si foarte confortabila.
In plus, acesta este primul DSLR de la Nikon care dispune de un blit incorporat compatibil cu sistemul de iluminare avansata fara fir cu radiocomanda.

Aceeasi calitate a imaginii ca la varful de gama D500: senzor in format DX, de 20,9 MP. EXPEED 5. Senzor de masurare RGB de 180K pixeli.
Sensibilitate la lumina remarcabila: excelati in lumina scazuta, cu un interval ISO 100-51200, extensibil pana la ISO 1640000 (echivalent).
Recunoastere extraordinara a subiectelor: senzor de masurare RGB de 180K pixeli si sistem de recunoastere a scenei avansat. Fotografiati cu expuneri precise si compozitii dinamice.
Masurare evaluativa a zonelor luminoase: acorda prioritate celor mai luminoase elemente din cadru, contribuind la evitarea imaginilor cu zone luminoase complet albe.
AF de inalta precizie: sistem AF cu 51 de puncte, precis pana la impresionanta valoare de -3 EV. Urmariti, fixati si mentineti focalizarea pe subiecte – chiar daca singura lumina este lumina lunii.
Segmente de film cinematografice, 4K/UHD: inregistrati segmente de film 4K/UHD 30p sau video Full HD (1080p), la cadente de cadre de pana la 50p/60p.
Filmare secventiala: chiar in aparatul foto, generati cu usurinta filmari secventiale 4K/UHD si Full HD cursive, expuse corespunzator, in format DX complet.
8 fps cu urmarire AF/AE completa: inregistrati 50 de imagini NEF (RAW) sau 100 de imagini mari JPEG Fine, intr-o singura serie de mare viteza.
Ecran cu inclinare si comenzi tactile: monitor subtire cu inclinare, de 8 cm (3.2"). Operati functiile AF si de declansare prin intermediul comenzilor tactile atunci cand fotografiati cu vizualizare in timp real.
Vizor optic cu pentaprisma: ofera o acoperire a cadrului de aproximativ 100%.
Picture Control Automat: sistemul Picture Control din aparatul foto dispune de opt comenzi, inclusiv de noua optiune Picture Control Automat, care optimizeaza culorile, contrastul si luminozitatea in functie de scena. Regleaza automat variabilele cand inregistrati mai multe cadre.
Agilitate DX: corpul aparatului foto cantareste doar 640 g (aproximativ), dispune de un maner adanc si este etansat impotriva intemperiilor. Obiectivele NIKKOR in format DX sunt compacte, iar factorul de taiere de 1,5x al senzorului aparatului foto creeaza un efect telefotografic atunci cand fotografiati cu un obiectiv in format FX.
Sistem extensibil: compatibil cu dispozitive Speedlight de la Nikon, cu microfonul stereo ME-1 si cu microfonul fara fir ME-W1 de la Nikon.
Compatibilitate cu SnapBridge: Functionalitatile Bluetooth si Wi-Fi ale aparatului foto sunt disponibile numai cand se utilizeaza SnapBridge. Aplicatia SnapBridge de la Nikon trebuie instalata pe un dispozitiv inteligent compatibil, inainte de a putea utiliza SnapBridge cu acest aparat foto.

 

Detalii ale produsului
125034735

Fisa tehnica

Livrare
2-3 zile lucratoare
Meniu

Share

Suport

Trebuie sa te autentifici pentru a gestiona lista de dorinte.

Sign in